HRVATSKI
PLESNI
SAVEZ

Vijesti

FREDERICK FOLKES SUDAC NA PRVENSTVU HRVATSKE U ULIČNIM PLESOVIMA

18.05.2017.
Medium photo

Omiš, 27. - 28. 05. 2017

Frederick Folkes, popularni britanski plesač koji se smatra međunarodnim stručnjakom za ulične plesove, a osobito za popping i locking, po prvi puta suditi će na Prvenstvu Hrvatske u uličnim plesovima, a koje će se održati u Omišu ( Split ) 27. - 28. 05. 2017g.

Uz licencirane suce Hrvatskog show dance saveza, pored Freda, na sudačko mjesto sjesti će i omiljena hrvatska plesačica uličnih plesova  Ana Bušić te Nejc Osovnikar, slovenski plesač i koreograf iz susjedne nam Slovenije.

U organizaciji Plesnog studia "DnF" iz Splita, na ovo veliko plesište izaći će plesači Atomic dance factory iz Zagreba, B residence iz Zagreba, DnF iz Splita, Clique  iz Splita, K-7 iz Kaštela, Kolektiv Style Force iz Splita i Megablast iz Velike Gorice i to u plesnim disciplinama hip hop - a, break dance-a i  street show - a .

Ne treba posebno napominjati da će se plesači dobnih skupina djece, juniora i seniora natjecati u svrhu stjecanja prava odlaska na međunarodna natjecanja pod ingerencijom  IDO-a (International dance organization).